Professionelt og up to date udstyr til rustfri stålproduktion

Vi går ikke ned på udstyret. I det hele taget går vi slet ikke ned på nogen opgave. Med en kapacitet, der rummer de små emner, og store emner op til en vægt på 10 tons, er vi godt hjulpet med specialmaskiner som valser, svejseautomater og rundelsakse.

Kranen løfter emner på op til 10 tons

Kranen i den store produktionshal hos JP Industri klarer let 10 tons tunge emner. Og med god plads omkring til at bearbejde, læsse og lodse, kan vi håndtere selv store tanke og andre emner af rustfrist stål.

Valse, rundelsakse og avanceret svejseudstyr

Det er de mindste detaljer, der afgør om helheden lever op til vores egne og vores krævende kunders krav og forventninger. Og medarbejderne hos JP Industri er godt hjulpet med udstyr og maskiner, som vi har indhentet blandt det bedste, der kan opdrives.

Valser, rundelsakse og svejseudstyr er professionelt, up to date og veltrimmet til at løse krævende opgaver. Vi råder således over avanceret udstyr til orbitalsvejsning, der giver optimale resultater for rørsystemer – ikke mindst en meget jævn indvendig overflade på svejsningerne.

Vores rundsøms- og langsøms automater sikrer ligeledes en høj ensartethed ved store emner, og ikke mindst ved produktion af store tanke og beholdere.